U bent hier: Home » Nieuws
  • toneel K2 en K3 Op 29 mei gaan de tweede en derde kleuterklas naar deze toneelvoorstelling kijken. 

  • L6 verslag cultuurklassen dag 4 Deze dag was de meest gevulde van allemaal: na ons ontbijt meteen de bus op, om de gids op te halen in Ieper. Deze reed samen met ons langs verschillende begraafplaatsen, loopgraven, bunkers en monumenten ter nagedachtenis van ‘den grooten o...Lees meer »

  • L4 verslag boerderijklassen dag 2 Na een goede nachtrust zijn we vol energie gestart met de ochtendtaken op de boerderij. 4a zorgde ervoor dat de geiten en de schapen hun ontbijtje kregen. 4b gaf de koeien en hun kalfjes een overheerlijke maaltijd. Hierna mochten we zelf a...Lees meer »

  • L4 verslag boerderijklassen dag 1 Vandaag zijn we aangekomen op de eerste dag van onze boerderijklassen. Na een vlotte busrit was iedereen zeer enthousiast om de boerderij te gaan verkennen. Tof dat we hier ook de tijd voor hebben gekregen. Na een overvol maar heerlijk bor...Lees meer »

  • L6 verslag cultuurklassen dag 3 Vandaag stond er alweer een heleboel op het programma. We konden gelukkig een beetje langer slapen, voor sommigen was dit wel nodig. Na alweer een lekker ontbijt maakten we ons lunchpakket, en vertrokken we te voet richting Kortrijk centrum. D...Lees meer »

  • L6 verslag cultuurklassen dag 2 Iedereen vroeg uit de veren voor een royaal ontbijt! Ook werden meteen de lunchpakketten gemaakt want we gaan een hele dag op uitstap. De bus zette ons eerst af op de verkeerde plek, maar na een beetje hulp van een vriendelijke parkeerwachter ...Lees meer »

  • L6 verslag cultuurklassen dag 1 Eindelijk is het zover! Vandaag vertrekken we met de zesdeklassers op cultuurklassen naar Kortrijk! Na een uurtje op de bus kwamen we aan bij ons hostel. We mochten onze bagage droppen in de grote zaal, en vervolgens gingen we de buurt verkennen. ...Lees meer »

  • Selectieprocedure directeur GO! basisschool Tovertuin De scholengroep wenst over te gaan tot de toelating tot de proeftijd van een directeur op uiterlijk 1 juli. Kandidaten dienen geldig te kandideren bij de scholengroep. Binnen de vastgelegde termijn en in overeenstemming met de wijze waarop d...Lees meer »

  • Dag 3 vredesklassen L5 Kort verslagje van de derde dag Vanochtend werden we iets vroeger gewekt, want al onze koffers moesten nog ingepakt worden. Dit is allemaal zeer vlot gegaan. Om half 9 zaten we aan de ontbijttafel. Een stevig ontbijtje, nog eventjes spelen t...Lees meer »

  • Dag 2 vredesklassen L5 Het verhaal van dag 2   Deze ochtend kwam er pas om 07.00 uur leven in ons vakantiehuis. Stilaan werden onze kapoenen wakker, hoewel we er nog enkelen hebben moeten wekken rond kwart voor 8. Om half 9 stond ons ontbijt op ons te wacht...Lees meer »

Bekijk oudere berichten