U bent hier: Home » Nieuws » Dag 1 vredesklassen L5

Dag 1 vredesklassen L5

We kwamen aan in Westouter rond 11 uur. We hadden dus een uurtje tijd om onze kamers in orde te maken. Daarna aten we ons lunchpakket op. Er was zelfs nog even tijd om buiten te spelen.

Om 13 uur stond de bus ons op te wachten en vertrokken we naar de IJzertoren. 2 gidsen leidden ons rond. We vonden dit allemaal zeer indrukwekkend en hebben aandachtig geluisterd. Zowel de gidsen als onze juffen waren enorm trots op ons.

Daarna trokken we door naar de dodengang. De loopgraven maakten zelfs nog meer indruk op ons. We konden ons een beetje voorstellen hoe het leven van de soldaten in de loopgraven was. Ook hier werden we even stil van.

Op de terugrit naar ons vakantiehuis vielen er al enkele in het slaap. Blijkbaar was het toch een zware dag. ;-)

We konden direct aan tafel. Er werd voor ons een heerlijke maaltijd klaargemaakt: kroketjes met kip en groentjes. Als dessertje kregen we een lekkere koek.

Jammer genoeg begon het te regenen, waardoor we niet meer buiten konden spelen. Onze juffen hadden voor ons een spel voorzien, waarin we allemaal heel hard opgingen. De winnaars van dit spel waren ‘de Leuke Spionnen’.

Rond half 10 hopen we dat de kamers stilletjes zullen zijn, zodat we morgen fris en monter zijn voor een nieuwe dag in de Westhoek.

Enkele sfeerbeelden


Bericht geplaatst op 02/05/2018 « Terug naar het overzicht