U bent hier: Home » Nieuws » L6 verslag cultuurklassen dag 2

L6 verslag cultuurklassen dag 2

Iedereen vroeg uit de veren voor een royaal ontbijt! Ook werden meteen de lunchpakketten gemaakt want we gaan een hele dag op uitstap.

De bus zette ons eerst af op de verkeerde plek, maar na een beetje hulp van een vriendelijke parkeerwachter wisten we toch de juiste plaats te vinden. Daar stonden 2 gidsen ons op te wachten, en doken we met z’n allen het muziekbos is.

We kregen allerlei interessante verhalen over heksen, beuken, Duitsers en water in de grond. Ook bezochten we een heuvel die een begraafplaats bleek te zijn, en een echte ‘geuzentoren’! In het bos aten we ons lunchpakket op, daarna was het tijd om richting ijshoeve te wandelen. Dat bleek ook een boerderij te zijn, en een adventurepark. De kinderen leefden zich helemaal uit! Ook moesten ze een ijsje bestellen in het Frans. Dit lukte bij iedereen!

Moe maar voldaan stapten we terug naar de bus, om terug naar ons hostel te rijden. Daar kregen we lekkere macaroni, en als afsluiter speelden we het ‘reclamespel’! Nu ligt iedereen onder de wol, alweer klaar voor een nieuwe dag!

sfeerbeelden dag 2


Bericht geplaatst op 15/05/2018 « Terug naar het overzicht