U bent hier: Home » Nieuws » zeeklassen L6 dag 3

zeeklassen L6 dag 3

Een kwartiertje later opstaan! Voor velen was dit een echte meevaller. Vandaag staan er wel wat kilometers op het programma. Na een stevig ontbijt kreeg iedereen een schepnetje, en vertrokken we richting zee met het zonnetje op onze neus. Twee ervaren garnaalvissers stonden ons op te wachten. Schoenen en kousen uit, en na een korte instructie ging iedereen op pad! Al snel kwam iedereen zijn vangst laten zien, en kregen we uitleg over elk diertje dat we gevangen hadden. De kinderen vonden het erg leuk!

Al snel was het tijd om terug te keren naar de jeugdherberg, om daar ons middagmaal te nuttigen. In de namiddag was het eindelijk zo ver: vele kinderen hadden hier al heel lang naar uitgekeken. De lange wandeling namen ze er graag bij. Het subtropisch zwembad was fantastisch! De weg terug ging iets trager, maar uiteindelijk zijn we met z’n allen terug in onze jeugdherberg geraakt. Daar stonden heerlijke balletjes-in-tomatensaus op ons te wachten.

De hele dag prachtig weer, maar ons avondspel viel in het water. Daarom werd beslist om nog een beetje te oefenen voor het schoolfeest, en daarna met z’n allen in pyjama met deken en kussen in de grote zaal voor enkele leuke kortfilms. Een perfecte dag! 

Sfeerbeelden dag 3


Bericht geplaatst op 06/06/2019 « Terug naar het overzicht