U bent hier: Home » Nieuws » MAATREGELEN CORONAVIRUS

MAATREGELEN CORONAVIRUS

MAATREGELEN CORNONAVIRUS

Beste ouder,

Vorige weken brachten wij u reeds op de hoogte dat de lessen nog niet zullen starten voor uw zoon of dochter. 

U kan dus zoals de voorgaande weken gebruik maken van onze noodopvang van maandag 25 mei tot vrijdag 29 mei 2020. 

Voor de leerlingen van wie de beide ouders een job uitoefenen en thuiswerk niet mogelijk is wordt noodopvang voorzien.

Ouders van aanwezige leerlingen worden verplicht een attest van de werkgever voor te leggen. 

Deze noodopvang gaat mogelijks niet in de vertrouwde klas van uw kind door maar in een ander lokaal met een andere leerkracht. Mogelijks zitten zij nauwelijks samen met klasgenootjes daar we werken met opvangbubbels. Onze personeelsleden dragen op school een mondmasker. Gelieve uw kind hierop voor te bereiden. 

Het wassen van de handen is verlicht zodra de leerlingen op school toekomen. Ook op andere momenten van de dag zullen kinderen verplicht worden hun handen te wassen. Kinderen moeten 1,5 m afstand houden van elkaar. 

Wij verzoeken ALLE OUDERS om de klastitularis op de hoogte te brengen van toch aanwezige leerlingen EN te registeren uiterlijk op 23.05.2020 om 20u (opgelet : dit is zaterdagavond) via : hier kan u registreren

Wij werken nog steeds met een minimale bezetting van personeelsleden, daarom is REGISTREREN VOOR DE NOODOPVANG VERPLICHT, zodat wij weten hoeveel personeel wij moeten inzetten. MIJN LERAREN WERKEN MAXIMAAL VAN THUIS UIT OM HET PRETEACHEN MOGELIJK TE BLIJVEN MAKEN EN KOMEN ENKEL NAAR SCHOOL VOOR DE OPVANG VAN DE NOODZAKELIJKE LEERLINGEN ZOALS HIERBOVEN VERMELD of VOOR EFFECTIEVE LES AAN EEN HALVE KLASGROEP VANAF 15.05.2020. 

Wij vragen nog steeds uitdrukkelijk om het schooldomein niet te betreden. Kinderen die gebruik maken van de opvang gaan naar de kleuterspeelplaats. De speelplaats van de lagere school wordt gebruikt door de leerlingen van L1-L2 en L6 die effectief les krijgen op school. 

Wij vragen om indien mogelijk zo weinig mogelijk gebruik te maken van onze voor-en naschoolse opvang.  

De poort van de Zwaluwenlaan blijft afgesloten. 

Toch aanwezige leerlingen zijn aanwezig op school om 8u30. Nadien wordt de school afgesloten en kan uw kind niet meer alleen naar de opvang. 

Alle kinderen worden afgehaald aan de roze poort of blijven in de naschoolse opvang. Mogen wij vragen om maximaal de afstand van 1,5 m te respecteren aan de schoolpoort. 

Laat uw kinderen niet ophalen door kwetsbare groepen (grootouders ouder dan 65 jaar). 

Kinderen komen een ganse dag naar de noodopvang of een ganse dag naar de effectieve lessen in L1-L2 en L6. Halve dagen zijn organisatorisch niet meer mogelijk. U kan uw kind ook niet later brengen of vroeger afhalen. 

U hebt geen toegang meer tot onze schoolgebouwen. 

De kinderen van de noodopvang zullen ook spelen in aparte speelzones. Bekijk hier enkele foto's van de noodopvang.

Alle kinderen BLIJVEN OP SCHOOL ETEN (noodopvang en les) , er is geen mogelijkheid om 's middags thuis te gaan eten. 

Er is geen busvervoer voorzien voor onze leerlingen. 

Is uw kind ziek dan blijft het thuis, wordt uw kind ziek dan moet het de school onmiddellijk verlaten. Is één van de gezinsleden ziek dan blijft uw kind ook thuis. 

 

Voor opvang na schooltijd kan u contact openemen met robbedoes@aartselaar.be


Bericht geplaatst op 13/03/2020 « Terug naar het overzicht