U bent hier: Home » Nieuws » hervatten van de kleuterschool

hervatten van de kleuterschool

De lessen hervatten voor uw kleuter vanaf donderdag 4 juni 2020. 

Opgelet : maandag 1, dinsdag 2 en woensdag 3 juni 2020 is de school gesloten omwille van Pinksteren. 

De noodopvang  vervalt voor alle kleuters. 

Het wassen van de handen is verlicht zodra de kleuters op school toekomen. Ook op andere momenten van de dag zullen kinderen verplicht worden hun handen te wassen.  Onze personeelsleden zullen op bepaalde ogenblikken een mondmasker dragen. 

De kleuters van de tweede en derde kleuterklas verlaten de school langs de blauwe poort. Laat uw kleuter niet ophalen door kwetsbare groepen (grootouders ouder dan 65 jaar) en hou voldoende afstand aan de schoolpoort. Je kan bijvoorbeeld ook wachten aan de overkant van de straat op uw zoon of dochter tot de klasrij aan de blauwe poort verschijnt. 
De ouders van de peuterklas of de eerste kleuterklas halen hun kleuters op aan de klas zoals gebruikelijk. Wij vragen jullie uitdrukkelijk om een mondmasker te dragen bij het betreden van ons schooldomein! 
Wij vragen om indien mogelijk zo weinig mogelijk gebruik te maken van onze voor-en naschoolse opvang.  Deze gaat door op de kleuterspeelplaats voor uw kleuter. Kinderen van de lagere school worden op de speelplaats van de lagere opgevangen. 

De poort van de Zwaluwenlaan wordt enkel gebruikt door de leerlingen van de middenschool. 

Behalve voor het afhaalmoment van de eerste kleuterklas heeft u geen toegang meer tot onze schoolgebouwen. 

De kinderen spelen tijdens de lessen in aparte speelzones. 

Alle kinderen die een hele dag naar school komen BLIJVEN OP SCHOOL ETEN omwille van alternerende speeltijden. 

Er is geen busvervoer voorzien voor onze leerlingen tot het einde van het schooljaar. 

Is uw kind ziek dan blijft het thuis, wordt uw kind ziek dan moet het de school onmiddellijk verlaten. Is één van de gezinsleden ziek dan blijft uw kind ook thuis. 

Tot slot willen we jullie als ouders heel erg danken voor al jullie flexibiliteit en het strikt opvolgen van de afspraken. 


Bericht geplaatst op 29/05/2020 « Terug naar het overzicht